3 звички, яких потрібно позбутись для успіху в бізнесі


Існує багато особистих та професійних звичок, які необхідні для хорошого бізнесу. Але, на жаль, є кілька негативних, які не дозволяють рухатись вперед.






1. Ви звертаєте увагу на історії, а не на факти
Справа в тому, що історії створюють емоції, які заставляють нас реагувати на все певним чином. І ці реакції базуються на висновках, зроблених з хибних припущень. Якщо ви хочете стати ефективним лідером, то повинні позбутись звички придумувати історії у своїй голові. Замість цього варто виділяти факти і приймати рішення, які базуються на тому, в чому ви точно впевнені.

2. Ви не хочете вірити в нове
Здебільшого те, в що ви вірите, закладено в вас іншими людьми протягом вашого життя. Але бізнес вимагає нововведень, а це означає, що ви повинні піддати сумніву усе, в що вірили до цього моменту. Найтяжче позбутись звички вірити в те, у що ви вірили до цього часу. Однак якщо ви зможете її викоренити з власного життя, то ніхто не скаже вам, яких висот може сягнути ваш бізнес.

3. Ви ігноруєте критику
Ще одна звичка, якої важко позбутись, це віра в те, що ви кращі, аніж є насправді. Коли ваш співробітник або клієнт каже вам, що ваш продукт, сервіс або ставлення відстійні, дуже легко повернутись до старих звичок і почати захищати честь свого бізнесу. Спокійно спраймайте критику і, якщо вона конструктивна, реагуйте на неї якісними змінами.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Що таке БДСМ та які практики до нього відносять

Як розійтись з дівчиною

Як зашити шкіряні (кожані) речі. Як полагодити вироби з шкіри (кожі).

На які українські бренди варто звернути увагу

Цікаві факти про джинси.

Найприємніші чоловічі аромати | The Most Attractive Men's Fragrances

П’ять етапів ранкового пробудження (для тих, хто постійно ставить будильник на повтор)