На які українські бренди варто звернути увагу



Розвиток українських брендів все більше і більше радує українську молодь. Останнім часом різко збільшилась кількість дрібних оригінальних студій, а радянський легпром перетворився на європейську креативну індустрію.
Купувати українське стає модно.
Бо це екологічно, локальне виробництво залишає менший "вуглецевий слід". Бо це патріотично. Часто це може бути дуже вигідно.
Гроші витрачені на купівлю українського, циркулюють в українській економіці і створюють додану вартість (багатство). Ці та інші аргументи надихнули мене створити цю підбірку. Бо часто йдучи на шопінг, середньостатистична молодь навіть не знає про альтернативу Зарі, Бершкі та іншому низькоякісному масмаркету, який клепають азіати в жахливих умовах.


СТАФФ мабуть найвідоміший український бренд, який знає кожен хлопець. І мені цей бренд також відомий, тому що я особисто придбавав їх речі декілька разів. Якість різна. Трапляється футболки швидко розтягуються. Одні шорти втратили колір менш ніж за сезон. Але якість і стиль поступово вдосконалюється а ціна дуже приємна. 
Якість ☻☻☻☺☺
Ціна ☻☻☻☻☻
Стиль ☻☻☻☺☺

Сайт sndct.com

СНДКТ для мене найкрутіший за стилем український бренд з високою якістю речей(речі зберігаюьть гарну якість декілька сезонів).  Стиль СНДКТ підійде і для занять спортом, і для рейву, і просто як повсякденний одяг.  Щоправда, ціна також висока. Іноді занадто. Вартість футболок, наприклад, співмірна вартості Армані.  

Якість ☻☻☻☻☻
Ціна ☻☻☻☺☺
Стиль ☻☻☻☻☻

Сайт arber.ua

Український бренд офіційного та смарт-кежуал одягу з Одеси. Якість  та стиль одягу достатньо гарні. Ціна трохи зависока. Щоб ціна стала комфортною треба користуватись знижками та бонусами. Перевагою бренду є безкоштовна послуга ательє при магазині. Костюмчики підшивають, що значно покращує їх вигляд. 
Якість ☻☻☻☻☺
Ціна ☻☻☻☺☺
Стиль ☻☻☻☻☺

Сайт goldi.ua

Ґолді або Льонкобінат дуже дешевий бренд. Але відверто кажучи і з якістю, і з стилем у них дуже погано.(на мій погляд) Але... На кожен товар є свій покупець. Думаю їх речі можуть комусь підійти. 
Якість ☻☻☺☺☺
Ціна ☻☻☻☻☻
Стиль ☻☻☺☺☺



Бренд про який я дізнався з чисельних рекомендацій фб френдів. Друзі розхвалюють якість. А мене цілком задовільняє ціна. Але стиль бренду - мені не подобається. Хоча гарно підходить.
Якість ☻☻☻☻☻
Ціна ☻☻☻☻☺
Стиль ☻☻☻☺☺


Сайт duckside.me

Даксайд молодий бренд якй не має великого різноманіття вибору. Але цікаві речі тут знайти можна. У бренду є достатньо цікава колаборація із O.Torvald. Однак у мене є підозри що не всі речі шиються в Україні.

Якість ☻☻☻☻☺
Ціна ☻☻☻☻☺
Стиль ☻☻☻☺☺


Сайт  gohard.com.ua

Стрітстайл бренд який чудово підійде міській молоді. Речі зручні. Одяг чудово підходить для яскравого самовираження.  
Якість ☻☻☻☺☺
Ціна ☻☻☻☻☺
Стиль ☻☻☻☺☺
Сайт  myaso.net.ua

Також дуже "вуличний" бренд. Речі бренду мають дуже низьку ціну. Стиль від дуже цікавих до речей "базарного" виду. Якість залишає бажати кращого. 
Якість ☻☻☺☺☺
Ціна ☻☻☻☻☺
Стиль ☻☻☻☺☺

Бренди brooklyn, duckside, black limit і купа інших не брались до уваги через великі підозри у набиванні лейблів на китайське. 

А які українські бренди можете порадити Ви? Пишіть у коментах ↓

Коментарі

  1. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  2. Далеко не всі цікаві українські бренди!

    ВідповістиВидалити
  3. Класна підбірка, повністю згодний. Що б може додав https://harvest-clothing.com.ua/ в них рюкзаки класні.

    ВідповістиВидалити
  4. https://vdone.com/uk/
    https://volodarka.com/
    https://voronin.ua/uk/
    https://vifstyle.com.ua/
    https://derby.ua/
    шкарпетки https://duna.ua/

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Як розійтись з дівчиною

Найприємніші чоловічі аромати | The Most Attractive Men's Fragrances

Що таке БДСМ та які практики до нього відносять

П’ять етапів ранкового пробудження (для тих, хто постійно ставить будильник на повтор)

Що купувати на розпродажах? | What to buy on sales?