П'ять правил догляду за бородою.

-->
1. Не варто мити бороду занадто часто. Інакше волосся стане жорсткими і неслухняними, а на шкірі з'явиться щось подібне лупи. Тому мій бороду хоча б через день і поміняй звичайне мило на зволожуючий шампунь.

2. Щоб волосся на обличчі стали більш гладкими і слухняними, користуйся кондиціонером або бальзамом. Спеціального засобу для догляду за бородою не існує, тому купи звичайне, для волосся на голові.

3. Можеш розчісувати бороду дерев'яним гребенем з рідкими зубами - так ти додаси їй правильну форму.





4. Якщо ти куриш, борода може погано пахнути, адже волосся дуже добре утримують різні запахи. Тут тобі допоможуть спеціальні ароматичні масла, які усувають запах тютюну і відмінно зволожують волосся. Тобі підійдуть наступні олії: ромашка, чайне або рожеве дерево, іланг-іланг, апельсин. Май на увазі: якщо обраний тобою аромат викликає головний біль, поміняй його на інший.

5. Не сподівайся, що борода сама по собі придбає правильну форму. Тобі доведеться їй допомогти в цьому, озброївшись триммером або ножицями. Якщо самому возитися з бородою лінь, скористайся послугами професіонала. Зараз практично в кожній перукарні є послуга з стрижці бороди і вусів.

Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Найприємніші чоловічі аромати | The Most Attractive Men's Fragrances

Що таке БДСМ та які практики до нього відносять

Як розійтись з дівчиною

На які українські бренди варто звернути увагу

100 віджимань за 42 дні.

П’ять етапів ранкового пробудження (для тих, хто постійно ставить будильник на повтор)