Що подарувати хлопцеві?







Отже, вибираємо подарунок хлопцеві. Варіанти - чоловіку, коханому, приятелеві, товаришу по службі, близьким або далекому родичу ... Самим хлопцям завжди легше зрозуміти один одного і зробити точний вибір. А вам дівчата доведеться потрудитися, щоб успіх був гарантований.


Перш ніж що-небудь подарувати хлопцю, врахуйте одну важливу обставину: на що він більше орієнтується - на традиції і моду свого кола або на свої власні смаки й уподобання, а може, він постійно змінює свої погляди? Як би там не було, поговоримо про подарунки традиційні. Перш за все це, звичайно, годинник, приладдя для гоління, дорогі запальнички та інші звичні чоловічі аксесуари, які прийнято дарувати.

Звичайно, буде доречно подарувати подарунок для письмового столу або стін офісу, щось для його хобі ... Етикет і здоровий глузд підказують, що не варто в таких випадках дарувати предмети одягу або інші досить інтимні речі. Виняток можуть скласти краватки, шийні хустки, шарфи. Всі сувеніри повинні бути упаковані відповідно нагоди (не надто кокетливо).

Подарунок близькому хлопцю, звичайно, може і повинен виражати всю глибину наших почуттів до нього. Такі подарунки можуть бути досить дорогими, наприклад, запонки або шпильки для краватки з дорогоцінних металів з дорогоцінним камінням (доречі дуже модно і актуально в наш час).  Доведеться заглянути в гороскопи і розвідати, який камінь є талісманом або амулетом вашого друга. Але не забувайте, що рукотворний подарунок буде не менш дорогим, а іноді просто безцінним.





Якщо ви перебрали всі варіанти, але не змогли придумати, що подарувати хлопцеві, зупиніться на хорошому парфумі. Тим більше що стильна упаковка чоловічої парфумерії іноді здатна вразити більше, ніж вміст самого флакона - від армійських гранат до флакона у вигляді оголеного античного чоловічого торсу.

Забобони, які заважають вам подарувати хлопцю те, що йому дійсно сподобається:

У нього це вже є. (Ну і що! Ще одна суперсучасна блешня з особливої сталі і неймовірно ефективного дизайну не заважала ще ні одному рибалці-любителю.)

Він не вміє цим користуватися. (Навчиться. Спробуйте подарувати йому "Мерседес-Бенц" - автошколу він закінчить в рекордні терміни.)

До його фігурі це не піде. (Чепуха! Якщо річ дійсно хорошої якості, то вона здатна облагородити навіть безнадійно запущену зовнішність.)

Такого немає ні в кого. (У цьому і цінність дару. А якщо хлопець сам не в змозі оцінити ексклюзивність дарованого, то йому необхідно це роз'яснити в доступних виразах. Вмілий словесний супровід до подарунка - і хлопець відчує себе найщасливішим з обраних.)





Таке є у всіх - як стільниковий телефон, наприклад. (Навіть якщо ваш суджений сидить вдома цілісінький день і спілкується, мабуть, тільки з телевізором, наявність "мобільника" йому точно не пошкодить. Хоча і не допоможе теж.)

Це йде врозріз з його іміджем. (Все, що здатне поліпшити наявний образ або замінити його на образ більш високого рівня, дуже гідний подарунок.)

Для нього це занадто екстравагантно. (Можливо. Але, після того, як перший шок пройде, хлопець може виявитися цілком в змозі зрадіти роликам, наколінникам і налокітникам, подарованим на 50-річчя.)

Це занадто буденно. (Ну і що ж. Хлопці практичного складу самі не подарують мільйон яскраво-червоних троянд і по відношенню до себе не вимагають подібних жертв - вони задовольняються добротним дрилем або маячками для авто.)

Таке він вже отримував у подарунок неодноразово. (Подумаешь. Якщо він колекціонує кактуси, то саме цю рослину він мріє одержати від вас до будь-святковій дати. І на день народження, і на Новий рік, і до Дня захисника Вітчизни - одні суцільні кактуси.)

Це занадто дешева річ. (Тим краще - є привід заощадити. А взагалі, якщо хлопцеві ця штуковина дійсно доведеться по серцю, то сума, проставлена в ціннику, його анітрохи не зацікавить.)

Це занадто дорого для нього. (Економити, звичайно, можна. Але чи сподобається вам, якщо він почне економити на подарунках дружині?)

Кращий подарунок для хлопця - дати відчути йому себе справжнім чоловіком поруч з істинною жінкою. Найкращий подарунок - найбажаніша жінка! 




Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Найприємніші чоловічі аромати | The Most Attractive Men's Fragrances

Як розійтись з дівчиною

Що таке БДСМ та які практики до нього відносять

На які українські бренди варто звернути увагу

П’ять етапів ранкового пробудження (для тих, хто постійно ставить будильник на повтор)

100 віджимань за 42 дні.