Найприємніші чоловічі аромати | The Most Attractive Men's Fragrances

The most attractive men fragrances




 Парфуми вже давно став невід'ємною частиною чоловічого образу - рідко доглянутий молодий чоловік не користується перевагами, які він надає. На жаль, чоловіки не так перебірливі при оцінці ароматів, як жінки, і часто роблять поспішний вибір. В рейтингу кращих чоловічих парфумів представлені сучасні аромати, які зарекомендували себе. Серед них будь-який чоловік зможе вибрати відповідний саме йому і його стилю парфум.

Creed Aventus



Це без сумніву цар ароматів. Creed Aventus подобається як чоловікам так і жінкам. 
Aventus - унікальний аромат, створений французькими майстрами для харизматичних, сміливих, впевнених у собі, енергійних чоловіків, які мають свій власний неповторний стиль.

Tom Ford Noir


 Суворі лінії прямокутного флакона з чорного скла таять у собі якусь загадку, ваблять пізнати глибокий і багатогранний чоловічий характер. Зовні перед нами постає елегантний і аристократичний діловий чоловік, а всередині прихована чуттєва натура. Фужерний аромат Tom Ford Noir багато прикрашений прянощами та квітковими нотами, які надають йому чарівну теплоту та ніжність.

Dior Sauvage


 Ця елітна композиція знаходить прихильників як серед молодих хлопців, так і серед зрілих чоловіків, які тонко помічають її наповненість, багатогранність, привабливу суворість.

 Дебютною ноткою виступає терпкий бергамот, що розсіюється у тумані китайського перцю. Пізніше ароматична мелодія набирає усе більш чуттєві оберти — лунають трохи солодкуваті пахощі лаванди, чутне оксамитове дихання мускатного горіха.

Chanel Allure Homme Sport Extreme



 Подібно своєму володарю з неповторним складним характером, аромат відкриває різні грані: свіжу, представлену цитрусово-альдегідними відтінками, чуттєву, що включає амброво-мускусні акорди, пряну з нотками мадагаскарського перцю й деревну грань - це ноти кедра і ветиверу.
Вона надзвичайно спокуслива і стильна, пробуджує бажання ризикувати, творити, підкорювати нові вершини в пошуках красивих відчуттів.

Bulgari MAN


Аромат Man In Black є фланкером парфумів 2010 року, але нова модифікація відрізняється від аромату-попередника більш густим та насиченим звучанням. Нове прочитання аромату покликане до життя давньогрецькою легендою, яка оповідає про народження бога вогню Гефеста. Саме тому парфуми Man In Black збагачені нотками диму, а також теплими шкіряними пахощами.

Bleu De Chanel Eau De Toilette


 Ця туалетна вода є гімном чоловічій незалежності, одою індивідуальності і силі. Адже одна з найвищих цінностей, яка буває у чоловіків, - свобода від дратівливих правил і догм, свобода дій, самовираження.
 Деревний аромат, що вирізняється індивідуальністю і оригінальністю, призначається для чоловіків, які протистоять ординарності буднів, не піддаються умовностям, знаходять задоволення в непередбачуваності.

Gucci By Gucci


 Ці французькі парфуми складено для тих стильних представників сильної половини людства, які усвідомлюють, як багато в сучасному світі вирішує бездоганний зовнішній вигляд. Саме сяйво цього аромату здатне надати навіть звичайному повсякденному образу елегантності, тому чоловік в його серпанку буде завжди почуватися неперевершено.

Narciso Rodriguez For Him


 З самого початку вона обволікає нотками кардамону і мускатного горіха. Через деякий час у гру зваблення вступають відтінки кедра та мускусу. А завершується звучання ноткою чорного дерева, яка досить незвичайна для бази. За словами творця Нарцісо Родрігеса, його черговий шедевр винятково індивідуальний та зухвалий, неймовірно свіжий, таємничий і спокусливий, але водночас чистий та зрозумілий.

Trussardi Uomo


 Trussardi Uomo підійде чоловікам, які вже досягли певних успіхів в житті, їм не потрібно самоствердження, вони вміють вигідно підкреслити свої переваги.
 Простота зовнішнього вигляду підкреслює скритність власника туалетної води, адже він чітко знає собі ціну і не звик бути в центрі уваги.

Versace Dylan Blue


Це уособлення сучасних поглядів італійського бренду Versace на незмінні принципи чоловічого характеру. Композиція туалетної води, наче вабить у пригоду по хвилях легкості, енергії, стилю і чоловічої чарівності. Хіба можна пройти повз такого чоловіка?

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як розійтись з дівчиною

Що таке БДСМ та які практики до нього відносять

На які українські бренди варто звернути увагу

П’ять етапів ранкового пробудження (для тих, хто постійно ставить будильник на повтор)

Що купувати на розпродажах? | What to buy on sales?