Що може сприяти кар'єрному зростанню? Прості рішення




Запросіть на каву керівника
Не бійтеся покликати безпосереднього керівника або колег з вищих посад на кава-брейк. Під час неформальної бесіди колеги можуть поділитися з вами своїм цінним досвідом, а ви можете показати себе з кращого боку.
Записуйте свої досягнення
Не думайте, що зможете запам'ятати всі свої успішні проекти та професійні перемоги. Записуйте їх в блокноті або документі на комп'ютері. Це допоможе не тільки в оновленні резюме, але й дозволить відстежувати власний прогрес і показувати його керівництву з метою отримання нової посади.

Мотивуйте себе

Кожен іноді потребує додаткових стимулів на шляху до мети. Я раджу створити власні традиції та винагороджувати себе за подолання кожного етапу. Необов’язково створювати щось грандіозне — просто подумайте, що може вас надихнути. Можливо, це запашна кава у «тій самій» кав‘ярні, зустріч із друзями, яких ви давно не бачили, або нова книга улюбленого автора. Обов’язково винагороджуйте себе та святкуйте перемоги. Це додасть вам сил та енергії.

Спілкуйтеся з різними людьми в компанії

Не обмежуйтеся комунікацією з колегами тільки зі свого відділу. Спілкуйтеся з колегами з інших галузей. Це відкриє вам можливості для роботи над новими завданнями.

Частіше висловлюйте свою думку
Не бійтеся заявити про свою точку зору. Під час зустрічі з керівництвом, летючки з колегами та просто в процесі виконання завдань. Так ви покажете колегам, що вас дійсно турбує предмет обговорення.
Використовуйте вільний час для вивчення чогось нового
Якщо у вас є зайвих 10 хвилин між обідом і робочою нарадою, замість перевірки соцмереж ви можете витратити цей час на перегляд пізнавальної лекції або читання статті.

Кидайте собі виклики
Знаходьте питання, які потребують вирішення. Проявляйте ініціативу. Говоріть керівництву про те, яку ідею ви хотіли би втілити. Ризикуйте.

Коментарі

  1. Не вижу одного из важнейших - развитие в своей сфере (профессиональные семинары, курсы...). Сейчас есть много даже бесплатных.
    А с остальным согласен. 👍

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Як розійтись з дівчиною

Найприємніші чоловічі аромати | The Most Attractive Men's Fragrances

На які українські бренди варто звернути увагу

Що таке БДСМ та які практики до нього відносять

П’ять етапів ранкового пробудження (для тих, хто постійно ставить будильник на повтор)

Що купувати на розпродажах? | What to buy on sales?