5 корисних порад від Річарда Бренсона



Створіть щось корисне. Управління компанією - це багато годин роботи і важкі рішення. Якщо у вас немає інших причин, крім грошових, ваш бізнес, швидше за все, провалиться, як це відбувається з більшістю нових стартапів. Важливо створити щось корисне. Якусь річ, яка принесе користь суспільству в цілому. Якщо ви будете займатися тим, що для вас дійсно важливо, у вас буде куди більше шансів знайти клієнтів і змусити їх до вас повернутися.





Основна ідея повинна бути простою. Клієнти купують не просто брендову продукцію. Вони шукають те, що буде близьким їм по духу і цінностям. Запитайте себе: чому я вирішив йти в бізнес? Будьте чесні з собою, це допоможе вам зрозуміти справжню цінність вашого продукту і зробити так, щоб вас почули.

Грамотно просувайте себе. Мій наставник, сер Фредді Лейкер, дав мені кілька цінних порад, коли я вирішив відкрити Virgin Atlantic. Ми знали, що наш рекламний бюджет не зрівняється з бюджетом відомих авіакомпаній, тому він порадив мені самому займатися просуванням: «Використовуй себе. Виставляй себе дурнем. В іншому випадку ти не виживеш ». Я послухався і з тих пір почав придумувати веселі і цікаві варіанти як можна виділитися і привернути увагу преси.





Користуйтеся соцмережами. Соцмережі – не тільки економічний спосіб розрекламувати себе, але і відмінна можливість для спілкування з клієнтами. Якщо ви створите привабливий профіль у соціальних мережах, щоб люди могли довіряти вам і асоціювати себе з вами, вони дуже скоро стануть вашими клієнтами.

Отримуйте задоволення від своєї роботи. Якщо ви дійсно любите і вірите в те, що робите, інші теж це помітять і розділять ваш ентузіазм. Щоб домогтися успіху, потрібно повністю віддаватися своїй справі.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Що таке БДСМ та які практики до нього відносять

Як розійтись з дівчиною

Цікаві факти про джинси.

Як зашити шкіряні (кожані) речі. Як полагодити вироби з шкіри (кожі).

Як позбутися від жиру, та накачати м'язи.

На які українські бренди варто звернути увагу

Найприємніші чоловічі аромати | The Most Attractive Men's Fragrances