Що таке БДСМ та які практики до нього відносять


Спільнота БДСМ досить закрита і вибіркова - не так просто стати її учасником. Ну а якщо ти все ж вирішив вдертися до лав сексуально розкутих (хоча все може бути і зовсім не так), то для початку прочитай наш гід по БДСМ і фетиш-практикам. Впевнені, для новачка - це те, що потрібно.



БДСМ (Бондаж, Домінація, Садизм, Мазохізм) укладає в собі не тільки перераховані чотири поняття, але і набір досить чітких правил. На цих стовпах тримається еротична субкультура. Так, порушуючи загальноприйняті норми етики і моралі і піддаючись фізичному впливу, людина отримує задоволення. А статевий акт ... Його може і не бути зовсім.

Коротенько, БДСМ - це взаємодія, пов'язана з еротичним обміном владою між партнерами.



ПРАВИЛА

Як і в будь-який інший грі, в БДСМ існують свої неписані правила. І якщо ти не плануєш їх дотримуватися, то вибач, ти вибуваєш з гри. Перше - безпека: здоров'я і життя партнерів не повинні бути в небезпеці. Друге - обопільна згода, тільки так кожна зі сторін отримає задоволення. Третє - розумність. Просто не виходьте за рамки дозволеного. І, якщо вже на те пішло, обговоріть з партнером стоп-слово - його варто вимовити, коли дії домінант стає занадто агресивним.

Якщо занурюватися відразу в культуру БДСМ ти не маєш наміру, то хоча б спробуй деякі елементи - злегка придушити партнера, зв'язати руки, пестити одне одного з зав'язаними очима і так далі. Головне - використовувати фантазію і отримувати задоволення.



І поспішаємо відразу тобі повідомити - БДСМ ігри не завжди повинні закінчуватися сексом. І хоча це не прийнято, ролі партнерів протягом гри можуть змінюватися, так що з сабміссіва (підлеглого, «нижнього») ти можеш перетворитися в домінанта («верхнього»). Запам'ятай - правила встановлюєте ви самі.

Головний міф про БДСМ - часто таку гру сприймають як форму насильства. Проте, без згоди обох сторін, сценарію дійства і опрацювання шляхів відступу (безпека понад усе, пам'ятай про стоп-слово) нічого не станеться. І це ні в якому разі не зґвалтування. Якщо, звичайно, це не є частиною вашої гри.




ДЛЯ ПОЧАТКІВЦІВ

Наводимо для тебе короткий словник практик і фетишів, які можна спробувати початківцям.

Фут-фетиш - «облизування» ступень партнера.

Трамплінг - ходіння верхнього партнера по тілу нижнього босоніж або у взутті.

Асфіксія - помірне «придушення» партнера.

Таврування - нанесення «нижньому» партнеру татуювання, шрама або іншого знака, що позначає приналежність «верхньому».



Флагелляції - порка «нижнього» партнера «верхнім», використовується батіг або батіг.

Спанкінг - ляпання по сідницях долонею або плоским предметом.

Пет-плей - перехід «нижнього» в образ тварини (кішки, собаки, ...).

Поні-плей - рольова гра, в якій нижній партнер приймає на себе роль поні і позбавляється людських якостей. Задоволення в поні-плей полягає не стільки в фізичних впливах, скільки в зміні способу мислення.



Фемінізація - переодягання «нижнього» чоловіки в жіночий образ.

Пажізм - практика, в якій «нижній» виконує роль слуги.

Шібарі - давня японська техніка бондажа.

Фейссіттінг - «сидіння» верхнього партнера на обличчі нижнього.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як розійтись з дівчиною

Найприємніші чоловічі аромати | The Most Attractive Men's Fragrances

На які українські бренди варто звернути увагу

П’ять етапів ранкового пробудження (для тих, хто постійно ставить будильник на повтор)

Що купувати на розпродажах? | What to buy on sales?