Як розійтись з дівчиною






Коли відносини зайшли в глухий кут або тобі просто набридла дівчина, тобі хочеться з нею розлучитися. Тільки як зробити це швидко, з мінімальними скандалами і втратами? Правда, не кожен рада благородний і чесний. Але на дворі 21 століття в кінці кінців, тому не потрібно будувати з себе благородного лицаря. У розлученні з нелюбою дівчиною - всі засоби хороші!

Спосіб №1 - розповісти все як є


Це самий порядний, але не дуже приємний спосіб. Хоча, якщо дівчина не дурна, вона все зрозуміє і прийме твоє рішення, без жодних істерик і криків. Та й ти будеш виглядати в її очах гідним і чесним хлопцем, який не пудрить їй мізки.



Спосіб №2 - максимально відсторонися від неї


Якщо ти будеш показувати свою байдужість і станеш менше часу проводити з нею разом, дівчина рано чи пізно сама все зрозуміє. Не дзвони їй,не пиши,не пропонуй зустрітися. Якщо дівчина сама проявляє ініціативу, говори з нею холодно, ще не обіймай і не цілуй при зустрічі. Звичайно, їй буде неприємно, і вона відступиться. І ніякого сексу!










Спосіб №3 - говори про всі її недоліки

Жодній дівчині в світі не буде приємно, коли її хлопець буде вказувати на всі недоліки. Тут не важливо, чого вони стосуються - зовнішності або поведінки. Не подобається, що вона сказала, скажи, що вона груба і неотесана. Не сподобався макіяж, скажи, що вона виглядає як дешева повія і т.д.


Спосіб №4 - постійно сперечайся з нею

Відстоюйте тільки свою точку зору. Адже ти ж чоловік і завжди повинен бути правим. Або не йди на компроміси, і не поступайся їй не під яким приводом.


Спосіб №5 - захоплюйся усіма дівчатами поруч

Роби компліменти іншим дівчатам, при цьому, не кажучи своїй дівчині ні слова. Повір, такий чоловік їй не буде потрібен. Можна навіть фліртувати з її подругами. Тільки дивись, щоб цей флірт не перейшов в бійку і ворожнечу.






Спосіб №6 - будь занудою

Зачіпай незрозумілі для неї теми. Постійно нудні і захоплюйся нецікавими подробицями звичайних банальностей. Дівчині швидко набридне твоє занудство, і вона сама зіллється.


Спосіб №7 - спізнюйся на побачення

Хто сказав, що на побачення може спізнюватися тільки дівчина? Хлопці теж можуть користуватися такими прийомами, коли хочуть розлучитися з дівчиною. Регулярно спізнюйся на зустрічі з нею, часто залишай її одну. При цьому не обов'язково називати всі причини своєї НЕ пунктуальності.


Спосіб №8 - будь скнарою


Дівчата не люблять скупих хлопців. Не води її в ресторани і кіно, не даруй квітів і подарунків. Навіщо? Можна ж і вдома подивитися фільм з пачкою чіпсів.


Спосіб №9 - йди в підпілля


Роби все можливе, щоб до тебе не можна було додзвонитися. Відключай телефон і їдь на дачу з друзями, ходи в клуби й на вечірки без неї. Нехай нервує і біситься, що ти розважаєшся. Тільки не пояснюй причини своєї поведінки - це ні до чого.





Спосіб №10 - влаштуй скандал з її рідними

Це дуже ефективний спосіб розриву відносин.


Спосіб №11 - компромати


Попроси друга відправити тобі компрометуюче СМС, коли ти разом зі своєю дівчиною. На робочому столі комп'ютера, телефону і інших гаджетів повинні бути фотографії оголених дівчат. Забрудни свою сорочку жіночої помадою, попчихай жіночими парфумами і поклади собі в бардачок автомобіля жіночі трусики. Ось тут буде повний розрив відносин. Правда, тобі доведеться вислухати мільйон негативних слів на твою адресу, можливо, вона тебе навіть вдарить. Зате ти позбудешся від неї раз і назавжди!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Найприємніші чоловічі аромати | The Most Attractive Men's Fragrances

На які українські бренди варто звернути увагу

Що таке БДСМ та які практики до нього відносять

П’ять етапів ранкового пробудження (для тих, хто постійно ставить будильник на повтор)

Що купувати на розпродажах? | What to buy on sales?