Як вибрати хороший ремінь


Для нас найчастіше вимоги до такого аксесуару , як ремінь мінімальні: він повинен бути зручним , виконувати свої функції і при цьому відповідати одязі. Ремінь для чоловіка , в першу чергу , - це засіб для комфортного носіння брюк , а вже потім - модний аксесуар. Втім, у кожному правилі є винятки і не рідкісні випадки , коли правильний вибір ременя дуже важливий для представників чоловічої статі - і ось тут можуть стати в нагоді наступні поради .

Матеріали і обробка
Як правило , чоловічі ремені - це натуральна шкіра йди шкірозамінник , рідше можна зустріти текстильні ремені . Зрозуміло, ніхто не стане заперечувати високу якість і комфорт в носінні ременя з натуральної шкіри , але , на жаль , деякі вважають ціну на них невиправдано високою. У цьому випадку слід розуміти , що ремінь , виконаний з гарної шкіри , буде служити вам практично вічно , тому така покупка себе виправдає.

Що стосується способів застібання , то існує два основних варіанти: пряжка і так звана « доріжка» . Як правило , другий варіант використовують як раз на недорогих ременях з штучних матеріалів , оскільки їй властиво спрацьовуватися , а заміні вона не підлягає. Купуючи ж дорогий шкіряний ремінь , вибирайте його з пряжкою - вона і прослужить довше , і замінити її в разі поломки не складе труднощів.

Основні критерії вибору ременя
Якщо ви все ще не знаєте , як правильно вибрати ремінь , але при цьому усвідомлюєте всю важливість такого вибору , радимо вам ознайомитися з наведеними нижче порадами.

Запам'ятайте: існує два основних типи ременів. Є класичні , які одягаються під строгі ділові костюми або штани , а є Casual , які більше підходять для джинсів. Такий поділ досить помітно , тому намагайтеся дотримуватися єдність стилів. В ідеалі , якщо ви маєте в своєму гардеробі і костюми, і джинси - ременів теж мати кілька .
Для чоловіків , які носять наручний годинник , слід більш уважно поставитися до вибору ременя. Бажано , щоб колір і фактура обох виробів збігалися , а в ідеалі - пряжка повинна відповідати колірній гамі циферблата.
Чоловічий ремінь не повинен містити на пряжці каменів , гравіювань і логотипів , якщо ви збираєтеся носити його наприклад з весільним костюмом. Подібне допустимо виключно для виробів Casual .
Замислюючись про те , як вибрати ремінь , згадуйте не брюки в своїй шафі , а зовнішній вигляд вашого взуття . Ви доведете , що у вас є смак і відчуття стилю , якщо взуття і ремінь ідеально співпадуть за кольором і фактурою.
Ціни на ремені істотно коливаються і обізнана людина миттю визначить , скільки коштує саме ваш . Тому ніколи не одягайте занадто дорогою ремінь під простий костюм і навпаки - не псуйте дорогий вишуканий костюм ременем неналежної якості.
Важливе значення має ширина ременя. Так , підлітки та молоді люди , років до 20 , можуть дозволити собі носити вузькі ремені , а ось людям старшого віку слід запам'ятати, що їх ремінь не повинен бути вже п'яти см.
Не менш важлива і довжина ременя. Зрозуміло , при обхваті вашої талії повинен залишатися запас, однак залишок більш 20 см вважається в усьому світі поганим смаком . Зрозуміло, якщо вам сподобався якийсь певний ремінь , який опинився занадто довгим , - це не привід від нього відмовлятися. Будь ремінь можна вкоротити , хоча , як правило , більшість моделей випускаються в різних розмірах. Ідеальною вважається довжина , при якій ви можете застебнути ремінь на середнє отвір. Втім , ця умова не так і обов'язково , проте заради власного комфорту краще подбайте про те , щоб від основного отвору в кожну сторону залишалося мінімум 2-3 вільних . Ніколи не робіть дірочки власноруч в домашніх умовах - цим ви безповоротно испор нову річ . Як правило , в салонах і фірмових магазинах клієнтам надається така послуга.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Найприємніші чоловічі аромати | The Most Attractive Men's Fragrances

Що таке БДСМ та які практики до нього відносять

Як розійтись з дівчиною

На які українські бренди варто звернути увагу

100 віджимань за 42 дні.

П’ять етапів ранкового пробудження (для тих, хто постійно ставить будильник на повтор)