Чоловіча мода 2012 осінні тренди які пропонують дизайнери

-->



 kino-pereklad


У багатьох осінньо-зимових чоловічих колекціях (сезону 2012-2013) присутні аплікації і принти з тваринами мотивами. На пайтах, майках і светрах красуються мавпи, собаки, пантери, кити і какаду.

мужская мода 2012 осень

Burberry Prorsum випустили трикотажну лінію, яка претендує на автентичність, а не сліпе наслідування віянню, завдяки несподіваними принтам у вигляді личок лисиць, сов. Деталізація зображення досягається завдяки вишивці бісером і кольоровим вставкам.




Burberry men

Малюнки, безсумнівно, створюють цікавий ефект і в колекції Dior Homme. Дизайнери використовували силует білого птаха, який нанесли на одяг таким чином, що вийшла імітація камуфляжу. Dior пропонує розфарбовані кепки, штани, куртки та джемпери.

мужская мода

Jil Sander створили светри з динозаврами, китами та іншими рибами, що імітують дитячі малюнки. Принти розташовані на негабаритних вставках спереду, на капюшонах, планках, прітаченних до спинки. Динозаврів можна побачити на аксесуарах: шарфах, капелюхах, краватках. Такий тваринний мотив надає стандартної одязі досить своєрідний вид.

мужская мода 2012 тренды

Paul Smith вибрав для колекції морську тему, тому медузи, акули і кальмари з восьминогами вписувалися в загальну концепцію цілком гармонійно. Італійський дизайнер Andrea Pompilio випустив футболки, передню полку, який займають принти із зображенням гепарда і шимпанзе. Цікаво поставилися до тренда Louis Vuitton, зберегли анімалістичні тему за допомогою частого використання пташиного пір'я. Такі "пернаті" акценти завершували образ денді, який експлуатували в колекції.

Louis Vuitton men

Є сумніви на предмет того, завоює чи тренд любов широких мас, але це дуже цікавий підхід до чоловічого одягу. Втім, до тварин мотивів можна підійти трохи тонше, аксесуари, виконані в подібній тематиці, навіть самий сірий костюм зроблять незабутнім.
мужская мода 2012 осень новинки
рубашки мужские мода 2012

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Найприємніші чоловічі аромати | The Most Attractive Men's Fragrances

Як розійтись з дівчиною

Що таке БДСМ та які практики до нього відносять

На які українські бренди варто звернути увагу

П’ять етапів ранкового пробудження (для тих, хто постійно ставить будильник на повтор)

100 віджимань за 42 дні.