Dsquared2 (Діскваред)

-->

Де купити Dsquared2 (Діскваред), адреси магазинів

На офіційному сайті компанії можна знайти адреси фірмових магазинів Dsquared2. Крім цього є фірмовий інтернет-магазин, де можна замовити продукцію компанії.
В Україні фірмові магазини Діскваред 2 можна знайти за адресами:
м. Київ, вул. Городецького, 9, телефон:             +38 044 498-20-25      
Офіційний сайт компанії: www.dsquared.com



Історія бренду Dsquared2 (Діскваред)

Лейбл Dsquared2 (Діскваред) був створений братами близнюками Діном і Деном Кейтонами. В 1991 році вони, покинувши свій рідний будинок у Канаді, переїжджають у Мілан. Через три роки кропіткої роботи братам вдається влаштувати дебютне представлення чоловічої колекції, а через ще дев'ять років показати світу й першій жіночій колекції.
Початок кар'єри для братів був досить важким. При створенні першої колекції, що складає всього лише 30 речей, для скорочення витрат на роботу й матеріали їм доводилося шити всі моделі на себе. Проте, і хлопці, і стиль casual, у якому вони почали працювати, були помічені самою Мадонною, а вона, як відомо для багатьох є законодавицею моди.
Уже в 2001 році брати Кейтон отримують замовлення на створення убрань для кліпу Мадонни на популярну пісню "Don't Tell Me". Трохи пізніше їм було довірено створити частину ковбойського гардеробу, який був необхідний співачці для світового турне в 2002 році.
В 2002 році на попередньому показі чоловічої колекції, присвяченому сезону весна-літо 2003, Кейтони представляють глядачам дев'ять жіночих моделей. Вся колекція викликає захват у цінителів, і вже наступного дня іменитий італійський журнал Women's Wear Daіly (Віменс Веар Дейлі) друкує молодих дизайнерів на обкладинці, опублікувавши також величезне інтерв'ю з ними.
Наприкінці лютого 2003 року в неповторному Мілані пройшов дебютний показ колекції жіночого одягу від Dsquared2, у якому брали участь такі знамениті моделі як Ева Герцігова, Наомі Кэмпбелл, Фернанда Таварес і Кароліна Куркова. Дівчата граціозно спускалися на подіум по рожевому трапу реактивного літака - це надзвичайне і яскраве видовище принесло лейблу Dsquared2 повне визнання.
Святкування десятиліття успішної діяльності брати-близнюки провели в Москві, а поряд із цією подією пройшло подання нової колекції осінь-зима 2005/2006. Цього разу дизайнерами була трохи зухвало зачеплена в показі тема релігії. У колекції зустрічалися в'язані кофти з написом "Jesus Loves Even Me", запонки, бляхи на ременях, застібки на босоніжках і затиски для краватки у вигляді католицького хреста.
В 2006 році Дін і Ден одержують за свої досить оригінальні витвори дуже престижну іспанську нагороду з назвою "Aguja de Oro".
Над створенням рекламного іміджу компанії Dsquared2 трудяться тільки самі престижні фотографи світу моди - Стівен Клейн (Steven Kleіn), Мікаел Янсон (Mіkael Jansson), Маркус і Мерт (Marcus & Mert) і Стівен Майзель (Steven Meіsel).


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як розійтись з дівчиною

Що таке БДСМ та які практики до нього відносять

Найприємніші чоловічі аромати | The Most Attractive Men's Fragrances

П’ять етапів ранкового пробудження (для тих, хто постійно ставить будильник на повтор)

На які українські бренди варто звернути увагу

Що купувати на розпродажах? | What to buy on sales?