5 простих порад підвищення онлайн-продажів



1. «Ви залишитеся задоволені або ми повернемо ваші гроші назад!». Подібні слогани часто використовуються і при онлайн, і при оффлайн продажах. І це дійсно працює. Така фраза діє просто гіпнотично на тих, хто завжди з великими труднощами розлучається з заробленими грошима, навіть на купівлю необхідної речі.

2. Відгуки. Відгуки самі по собі завжди є дуже потужним інструментом підвищення продажів. Навіть ті люди, які не люблять здійснювати покупки, завжди слухають тих, хто придбав певний товар і залишився ним дуже задоволений. Це є потужним стимулом до покупки. Люди будуть купувати ваш товар тільки тому що всі їх друзі та родичі вже мають його, і захоплюються ним настільки, щоб радити іншим. Використовуйте схильність людей до «масового інстинкту» на свою користь.

3. Сила відео. Відеопрезентації вашого товару, розміщені на сайті, справляють відмінний ефект. Якщо потенційний клієнт знаходиться в стані роздумування про купівлю, то проглянутий ним такий ролик підвищить його впевненість. Знімайте коротке відео, говоріть тільки по суті і не більше 3-4х хвилин.

4. Неграмотність - «вбивця». На друкарські помилки сайту ви повинні полювати і безжально їх знищувати. Корегуйте текстову частину вашого сайту «від і до». Навіть якщо ви навмисне писали його в розмовному стилі, там не повинно бути місця орфографічним і граматичним помилкам. Вони справляють враження недбало і нашвидкуруч створеного сайту, а це позначиться на продажах тільки в негативну сторону. 

5. Користь соціальних мереж. Пов'язати свій сайт з однією або кількома соціальними мережами - ефективна ідея. Побачивши на вашому сайті такі знайомі іконки Facebook, Twitter і LinkedIn, відвідувачі відчують приязнь до вашого сайту. Вони будуть приходити знову і знову, щоб здійснювати покупки саме у вас.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як розійтись з дівчиною

Найприємніші чоловічі аромати | The Most Attractive Men's Fragrances

На які українські бренди варто звернути увагу

Що таке БДСМ та які практики до нього відносять

П’ять етапів ранкового пробудження (для тих, хто постійно ставить будильник на повтор)

Що купувати на розпродажах? | What to buy on sales?