Діловий імідж. Поради: | Business Image . Tips:


1) Вибираючи сорочку і краватку до ділового костюма, пам'ятайте принцип: сорочка завжди повинна бути світліше костюма, а краватка - темніше сорочки.

2) У холодну пору року замість тканих сорочок можна використовувати ділової трикотаж - тонкі водолазки або джемпери, вдягнуті під піджак.

3) Шкарпетки - важлива деталь зовнішнього вигляду ділового чоловіка.

- Вимоги ділового стилю такі: шкарпетки однотонні, темні і являють собою перехід від кольору штанів до кольору черевиків. Вони повинні бути досить довгими і обтягуючими, щоб при сидінні не було видно голу ногу. Білі, червоні та інших яскравих кольорів шкарпетки неприпустимі в робочому гардеробі ділової людини.


James Dornan Джеймі Дорнан


4) Окуляри (іноді без діоптрій) можна носити для того, щоб виглядати респектабельніше, солідніше, старше. Існують певні правила вибору окуляр - важливо, щоб оправа відповідала овалу обличчя. Колір оправи повинен гармоніювати з кольором волосся.

5) Відносно прикрас в діловому світі діє правило: чим менше, тим краще.
- Запонки то входять, то виходять з моди. Вони можуть бути золотими, срібними, перламутровими, з дорогоцінних, напівкоштовних каменів. Носити запонки з штучних матеріалів - моветон.

- Годинник повинні бути простими, плоскими, золотими, на золотому браслеті або шкіряному ремінці. Обов'язково зі стрілками. Електронний годинник не відповідають діловому стилю.

6) Портфель або дипломат - друга річ після костюма, що говорить про те, хто його власник, який його статус. Колір переважний чорний або темно-коричневий.

7) Носовички повинні бути бавовняні, білі. Краще не використовувати кольорові носові хустки і хустки в тон краватки, хоча саме їх найчастіше пропонують в магазині.

8) Ручка і олівець - хорошої якості, відомої фірми.

9) Парасолька в діловому стилі - це не складаний парасольку, чорний, з простою ручкою.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Що таке БДСМ та які практики до нього відносять

Як розійтись з дівчиною

Цікаві факти про джинси.

П’ять етапів ранкового пробудження (для тих, хто постійно ставить будильник на повтор)

Найприємніші чоловічі аромати | The Most Attractive Men's Fragrances

На які українські бренди варто звернути увагу

Що купувати на розпродажах? | What to buy on sales?