7 правил поведінки на співбесіді, які повинен знати кожен. | 7 rules of conduct during the interview that everyone should know.


1) «Той, хто володіє інформацією, володіє всім світом». Постарайтеся дізнатися якомога більше про фірму, в яку ви збираєтеся піти на співбесіду. Було б не зайвим дізнатися про людей, з якими вам доведеться вступати в контакт. Про фірму бажано знати наступне: сфера діяльності, становище на ринку, вид послуг, конкуренти, юридичний статус, корпоративна культура.

2) «Точність - ввічливість королів». Прийдіть рівно в призначений час, так як запізнення може дуже сильно зіпсувати враження про вас.

3) «Язик мій - ворог мій». Типова помилка багатьох кандидатів на вакантне місце - критикувати минулу роботу та колишнього начальника. Цього робити НЕ МОЖНА!

4) «Зустрічають по одягу, а проводжають по розуму». Експерти з рекрутменту вважають, що для роботодавця найбільш важливий момент - не зовнішність претендента, а те, як він одягнений, наскільки його імідж відповідає обстановці, статусу того місця, куди він прийшов.

5) «Все має бути в міру». На співбесіді ведіть себе спокійно і впевнено: чи не перекладайте нервово з місця на місце різні предмети, що не теребите в руках ручку, та й смикати себе за кінчик носа, вуха, вусів зовсім не обов'язково. Втім, діловитість і серйозність демонструйте в міру.

6) «Зі своїм статутом у чужий монастир не ходять». На запитання відповідайте конкретно, чи не ухиляючись. Без заперечень заповніть всі пропоновані анкети. Не ставлячи питань, пройдіть всі тести. Чи не критикуючи процедуру відбору, розкажіть про свій досвід.

7) «Стислість - сестра таланту» Будьте небагатослівні і доброзичливі. Але якщо вже вам дуже хочеться поспілкуватися, говорите тільки на цікаві для фірму теми.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Що таке БДСМ та які практики до нього відносять

Як розійтись з дівчиною

Цікаві факти про джинси.

П’ять етапів ранкового пробудження (для тих, хто постійно ставить будильник на повтор)

Найприємніші чоловічі аромати | The Most Attractive Men's Fragrances

На які українські бренди варто звернути увагу

Що купувати на розпродажах? | What to buy on sales?