Що подарувати дівчині на 8 березня

Класична книга і ще чотири варіанти маленьких радощів для дівчат

День жінок уже близько, а значить, настав час обирати подарунки своїм коханим – сильним і незалежним дівчатам. Ми підготували п’ять ідей, які допоможуть тобі обрати гідний презент не тільки на 8 березня, – наступний рік можеш взагалі не хвилюватися.




Оскільки 8 березня для феміністок - це не свято весни і краси, а день боротьби за рівні права і можливості, а також проти дискримінації жінок, доречним подарунком буде щось, що символізує цю боротьбу. Або презирство до патріархального укладу суспільства.

Книжки

Якщо дівчина любить читати, то подаруй їй книжки про фемінізм або про впливових жінок в історії. Книги «Друга стать» Сімони де Бовуар та «Гендер для всіх» Тамари Марценюк – просто чудовий вибір. Подумай про ці популярні варіанти, або ж прояви креатив і знайди менш розтиражовані твори. Наприклад, "Я Малала" Малали Юсуфсай або "Королева Пустелі" Джорджини Говелл. 







Принти


Замов принт на футболці, світшоті, шкарпетках, екосумці, чашці та чохлі для телефона – список пригожих поверхонь дійсно незліченний. Зображення відомих жінок з відомими цитатами стануть не лише стильним малюнком на тканині, а ще й проявом поваги до природи й сутності дівчини. Ось декілька прикладів:






Прикраси


Подаруй сережки, підвіску або піни з символом жіночої статі й тематичними написами. Girl power – це не лише про стійкість і міцність, а ще й про тендітність і красу. Як і будь-яка інша сила, врешті решт.




pin
Враження у подарунок

Що таке подарунок-враження? Це політ на повітряній кулі, гонка на квадроциклах, похід у SPA, майстер-клас фокусів і сотні інших послуг, які ви можете подарувати в красивій упаковці. Одержувач сам вибере враження до вподоби і дату отримання.



Газовий балончик або засоби захисту

Щороку у Києві проходить Марш жінок 8 березня. Цього року учасники та учасниці маршу вимагатимуть ратифікувати Стамбульську конвенцію. Однак, щороку на цей марш нападають ультрарадикальні угрупування. Тому такий подарунок дівчині зайвим не буде. 


І не варто забувати про головний подарунок у цей день - повагу. Феміністки борються саме за неї. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як розійтись з дівчиною

Що таке БДСМ та які практики до нього відносять

Цікаві факти про джинси.

Як зашити шкіряні (кожані) речі. Як полагодити вироби з шкіри (кожі).

Як позбутися від жиру, та накачати м'язи.

На які українські бренди варто звернути увагу

Найприємніші чоловічі аромати | The Most Attractive Men's Fragrances