Історія успіху Джорджіо Армані (Armani)





Джорджіо Армані – знаменитий італійський дизайнер, ім`я якого завжди асоціюється з  такими словами як: успіх, надійність, стабільність, стиль, шарм, елегантність. Народився відомий на сьогодні кутюр`є в скромній італійській сім`ї у невеличкому містечку П’яченца.
В тридцятих роках XX століття, найпопулярнішими професіями були: медик та адвокат. І Армані обрав першу, вважаючи, що зможе таким чином, приносити користь людям та займатися благородною справою, яка ще й приносить непоганий матеріальний прибуток. Проте, не все так сталось, як платував Джорджіо, пройшовши другий рік навчання, він чітко зрозумів, що не зможе працювати в цій сфері, адже боїться крові. При першому повідомленні про те, що йому прийдеться бути присутньому на розтині трупа, Армані оперативно забрав документи та покинув престижний університет в Болонії.
Армані (2)

Після цих прикрих подій, Армані довелося піти в армію в якій і почав задумуватися над кар`єрою дизайнера. Батьки його були впевнені, що атмосфера в армії загартує хлопця і він зможе повернутися в університет й успішно його закінчити. Про те, не сталося так, одразу після служби, майбутній відомий дизайнер, влаштувався підсобником у найбільший універмаг Мілана – «Рінасценте», де відчув, що він на своєму місці. Кар`єрний ріст був не за горами, Джорджіо швидко піднімався вверх. Саме досвід який, Армані здобув на цій роботі в подальшому повпливав на створення власної корпорації.
Джорджіо Армані визначався творчим, аналітичним мисленням. Він завжди детально аналізував, як ті чи інші речі, потрапляють в світ моди, робив все можливе, щоб розвинути в собі відчуття смаку та стилю. Через сім років Армані нарешті зрозумів, що готовий до творчої роботи. І тут йому посміхнулася вдача, що поставила, нарешті, крапку в нескінченних коливаннях і визначила його подальшу долю. Під час чергових закупівель Армані познайомився з Ніно Черруті, який, до того часу, вже завоював міцні позиції у світі моди. Черруті повірив у сили Армані й запросив його розробляти моделі для марки Hitman.
Залишивши Черутті в 1970 році, він працює стилістом у Еммануеля Унгаро і Ерменеджільо Зенья. Пропрацюваши тут 10 років, набравши бажаний багаж знать, вмінь та навичок, талановитий італієць, нарешті впевнено вирішив почати свою справу.
У 1974 році він випускає свою першу чоловічу колекцію. В 1975 презентує молодіжну та спортивну колекцію, лінію нижньої білизни, купальних костюмів, а також колекцію аксесуарів. Ще на наступний рік, кутюр’є заявляє про себе в Голівуді де і отримав світове визнання.
Секретом успіху цієї яскравої особистості, як зазанчає сам Армані, є: сучасність та своєчасність. Його колекції завжди вирізняються унікальністю та новим тоном в світі моди. Напевне, найголовнішою особливістю та рисою, якою вирізняється знаменитий кютюр`є  від інших є не наслідування потреб ринку, а дотримання вірності таким критеріям як: практичність та вишуканість.
Сьогодні холдинг Armani Group – це близько півтора десятка компаній, що займаються розробкою дизайну, виробництвом і реалізацією одягу, аксесуарів, годинників, окулярів, парфумерії та предметів домашнього інтер’єру.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як розійтись з дівчиною

На які українські бренди варто звернути увагу

Найприємніші чоловічі аромати | The Most Attractive Men's Fragrances

Що таке БДСМ та які практики до нього відносять

100 віджимань за 42 дні.

Як позбутися від жиру, та накачати м'язи.

ТОП-5 секретів заощадження коштів