Що потрібно знати про класичні штани.

-->
Важливі нюанси у використанні класичних штанів:

1. Штани повинні застібатися на два ґудзики для кращої посадки на поясі.

2. Штани носять тільки на талії! Вони не повинні обвисати на стегнах, а живіт не повинен вивалюватися над ременем.

3. Кишені класичних брюк - це, в основному, декоративний елемент. Слідкуйте, щоб вони не стовбурчились. У них можна покласти плоский гаманець або пару ключів, не більше того. А от у кишенях спортивних або молодіжних штанів дозволяється носити все, що завгодно.






















4. Шкарпетки надягайте досить довгі, щоб ноги не оголювалися, коли ви сідаєте. Штани і шкарпетки підбирайте в однієї кольорової гами.

5. Брючний ремінь або підтяжки обов'язкові. Це аксіома, навіть якщо штани ідеально тримаються і без них. Краватку та підтяжки підбирайте одного кольору, а от краватку і ремінь поєднувати зовсім не обов'язково. Не надягайте одночасно підтяжки і ремінь - це моветон. Колір ременя повинен підходити під колір вашого взуття, пряжка ременя - під колір аксесуарів.

6. Манжети на штанині - виключно справа смаку. При класичному крої манжети повинні бити 3, 5 см завширшки. Для звужених спортивних штанів манжети можуть робити ще ширше. Врахуйте, що будь-які манжети і закрутки візуально вкорочують ноги.
І пам'ятайте, щоб брюки довго не втрачали первісний вигляд, ретельно стежте і доглядайте за ними. По можливості віддавайте перевагу сухого чищення. При пранні дотримуйтесь температурний режим - не вище 30 градусів. Перед пранням виверніть штани навиворіт. Гладити брюки рекомендується тільки через мокру марлю або ганчірку, інакше вони будуть блищати і блищати.

Для того, щоб привертати увагу жінок, виглядати елегантно і стильно, не обов'язково слідувати за модою - достатньо, щоб брюки добре на вас сиділи.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як розійтись з дівчиною

П’ять етапів ранкового пробудження (для тих, хто постійно ставить будильник на повтор)

Цікаві факти про джинси.

Що таке БДСМ та які практики до нього відносять

Найприємніші чоловічі аромати | The Most Attractive Men's Fragrances

МЕТРОСЕКСУАЛИ 2.0: ХТО ТАКІ "СПОРНОСЕКСУАЛИ" І ЧОМУ МЕТРОСЕКСУАЛЬНІСТЬ ВТРАЧАЄ АКТУАЛЬНІСТЬ