Чому важливо говорити про секс

Image by stokpic from Pixabay

Чоловік не завжди дає, але завжди отримує; жінка ж завжди дає, проте не завжди отримує.




Все у твоїх стосунках починається, як у всіх. Ви зустрічаєтесь вже пару місяців, секс у вас хороший настільки, наскільки він може бути у двох не надто досвідчених і боязких людей, проте тобі здається що вона щось недоговорює. Час-від-часу ти зніяковіло, проте впевнено, намагаєшся її розговорити, але через декілька тихих і невпевнених «мм-м», ти покидаєш це марне діло.

Повертаєшся до цієї розмови вже через п’ять років – вона вже не боязка двадцятирічна дівчинка, а прекрасна доросла жінка, ви довірливо спілкуєтесь, розповідаючи один одному про свої стосунки, ви тепер ще й хороші друзі. Цього разу ви зустрілись при денному світлі за чашкою кави, і вона спокійно розповідає, що ніколи не відчувала вагінального оргазму. Це означає, що вона за п’ять років жодного разу не відчула його з тобою. І ще вона пояснює, що це в порядку речей – як правило жінки до тридцяти не розмовляють зі своїми партнерами про секс.




Українці здебільшого дуже сором’язливі – не вміють і не хочуть говорити по секс. Причому, часто хлопці набагато більш скуті, ніж дівчата.

Основною причиною відсутності обговорення сексуальних стосунків молоді дівчата в основному вважають страх. Страх того, що молодий кавалер не обтяжуватиме себе зобов’язаннями, а сам злякається щирості і назавжди втече, або ще гірше «а раптом він вирішить, що я повія?».

У епоху соціальних мереж зійтися або розійтися може бути так само легко, як поставити або зняти «Like».



Мені здається, жінки ніколи не переборють страх розмов про секс через те, що страх залишається і домінує в їх системі цінностей. І поки він домінує, вони будуть мовчати і терпіти, мило посміхаючись. Здебільшого українські пари соромляться всього, навіть проживши багато років один з одним, навіть перепробувавши десятки поз чи місць – все одно соромляться.

Дійсно, рідкісний випадок, коли дівчата словами направляють хлопця: вище, лівіше, тихіше або навпаки – швидше, сильніше… Потрібно терміново починати розмовляти!



Отже, потрібно почати діяти: Чоловік боїться займатися сексом при світлі і погано реагує на експерименти? Запали свічку, так-так, зовсім як в солодкій романтичній сцені з фільму. Сьогодні одна свічка, завтра – дві, післязавтра – три, а через два тижні, коли ситуація почне нагадувати латиноамериканську мильну оперу, пересунь їх у ванну кімнату. До того моменту у чоловіка виробиться рефлекс: де свічки, там і секс – і він легко погодиться на романтичні водні процедури.

Коли наступного разу ви займатиметесь сексом з вашою половинкою, згадайте про це. Можливо, у вас щоночі розкішний, чудовий, нестримний секс – тоді ця стаття точно не для вас. А можливо, що ваш секс просто хороший, непоганий, міг би бути кращим – і тоді не соромтесь, зловіть вашу половинку прямо під час, знайдіть у собі силу зазирнути йому або їй в очі і сказати «Ти знаєш, мені буде дуже приємно, якщо ти зробиш ось так», – і візьми його руку (або не руку) і покажи, як саме.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Що таке БДСМ та які практики до нього відносять

Як розійтись з дівчиною

Як зашити шкіряні (кожані) речі. Як полагодити вироби з шкіри (кожі).

На які українські бренди варто звернути увагу

Цікаві факти про джинси.

Найприємніші чоловічі аромати | The Most Attractive Men's Fragrances

П’ять етапів ранкового пробудження (для тих, хто постійно ставить будильник на повтор)